Accufuser®

Accufuser®
omdat eenvoud en mobiliteit voorop staan

De Accufuser is de draagbare disposable elastomeerpomp die intraveneuze medicatie gemakkelijk en laagdrempelig maakt. De pomp garandeert een hygiënische en veilige toediening van de medicatie en beperkt de mobiliteit van een patiënt niet.


Door de Accufuser in te zetten worden overbodige ligdagen teruggebracht en kan een patiënt in zijn eigen omgeving herstellen. De Accufuser is draadloos

Uniek ontwerp Betrouwbaar
Veilig in gebruik

Ontdek de meerwaarde van de Accufuser

Het unieke ontwerp van de Accufuser

Om een accurate en stabiele toediening te garanderen maakt de Accufuser gebruik van een siliconen ballon reservoir en een flow restrictor. De flow restrictor veroorzaakt een vertraging van de uitloopsnelheid en bepaald zodoende in hoeveel tijd de het medicatiereservoir leegloopt. Terwijl het volume van de ballon afneemt, zorgt het meer-laags elastomeer voor een minimale drukverandering en blijft de uitloopsnelheid stabiel. De hardcover behuizing beschermt de ballon tegen uitwendige druk of beschadigingen en heeft een geïntrigeerd vergrootglas om het aflezen van het restvolume gemakkelijker te maken.

De Accufuser

Verschillende mogelijkheden met de Accufuser

Om de behandeling, waarvoor de Accufuser wordt ingezet, af te stemmen op de behoefte van de patiënt is de pomp beschikbaar in drie verschillende groottes (60 ml, 100 ml, 300 ml). Daarnaast zijn er verschillende toedieningsmogelijkheden, namelijk 0,5 ml per uur tot en met 250 ml per uur.

Waarom andere zorgverleners kiezen voor de Accufuser

  • Bewezen betrouwbaar
  • Veilig in gebruik
  • Inzetbaar in het ziekenhuis én thuis
  • Af te nemen van Elastomeerpomp tot en met volledige ontzorging van intraveneuze behandelingen in de thuissituatie

Totaaloplossing omtrent de Accufuser

Om steriliteit en veiligheid te garanderen wordt het koppelen en ontkoppelen van een elastomeerpomp in de regel uitgevoerd door een verpleegkundige. Dit vereist de nodige planning en zorg. Eurocept Homecare biedt daarom naast de Accufuser ook het verpleegkundige team en kan helpen bij het organiseren van ziekenhuisverplaatste zorg. Hierdoor is transmurale zorg sneller geïmplementeerd, wordt zelfzorg gestimuleerd, wordt tijd bespaard en zorgkosten verlaagd.

Wilt u ook bovenstaande meerwaarde ervaren?

Vul het contactformulier in en we gaan samen met u (vrijblijvend!) inventariseren of het interessant is om gebruik te maken van de Accufuser.

 

Ontmoet ook ons team
van verpleegkundigen!

Leer alvast onze zorgmanager kennen!

Carolien Bakker

Zorgmanager Metabole ziekten

Kunnen we u verder helpen?

Indien u vragen heeft aan Eurocept Homecare, kunt u tussen 08.00 en 18.00 uur telefonisch contact opnemen met onze afdeling Customer Service: +31 (0)30 – 280 42 71

Eurocept Homecare