Eurocept Homecare is dé leverancier voor medische voeding, voedingspompen en verpleegkundige support in de thuissituatie. We beschikken over het meest uitgebreide assortiment aan drinkvoeding en sondevoeding. Steeds proberen we nieuwe producten en of smaken aan ons assortiment drinkvoeding toe te voegen zodat er voor iedereen een gepast product beschikbaar is. Zo zijn wij exclusief distributeur van Delical producten van de Franse fabrikant Lactalis.

Delical

Delical producten zijn verrijkt met eiwit- en calorierijke bestanddelen en staan bekend om de goede smaak beoordeling. De producten zijn beschikbaar op sap- en melkbasis, geconcentreerd, met vezels en in dessert vorm. Ook zijn er lactose-arme producten. Nieuw in ons assortiment zijn de Delical Sans Sucres en de Delical Concentré producten.

Delical Sans Sucres

De nieuwe lijn drinkvoeding bij Diabetes Mellitus van Delical is nu ook beschikbaar in Nederland. Het gaat om drie unieke producten:

  • Delical HP/HC sans sucres (smaken Aardbei, Vanille en Koffie)
  • Delical HP/HC Crème sans sucres (smaken Koffie, Cacao, Aardbei en Vanille)
  • Delical Vruchtendrank sans sucres (smaak Sinaasappel)

Delical Concentré

Delical Concentré is aanbevolen bij een verhoogde energie- en eiwitbehoefte en de behandeling van (ziekte gerelateerde) ondervoeding. Deze voeding bevat per flesje van 200 ml 29 gr eiwit en 452 kcal en creëert hierdoor een nieuwe categorie drinkvoeding, Geconcentreerde drinkvoeding eiwitverrijkt 2.26.

Beschikbaar in de smaken Aardbei, vanille, koffie, perzik-abrikoos, karamel en hazelnoot. Binnenkort ook in de smaak chocolade!

  • Vergoed door de NL zorgverzekeraars
  • Weinig toegevoegde suikers (6g/100ml)
  • Bevat 2.6 gr leucine per flesje
  • Lage osmolaritet (550mOsmol/L)
  • Lactose arm (<0,5g/100ml)
  • Zeer goed te verteren

Wil je meer weten over Delical Concentré? Klik hier voor meer informatie

Delical Smaaktest

Wij hebben een Delical Smaaktest ontwikkeld voor gebruikers van Delical producten. Wij willen van hen horen en leren wat ze van deze producten vinden! Wil je met jouw cliënten meedoen aan de Delical Smaaktest? Onze accountmanagers geven je graag meer informatie!

Nathalie-Mentink
Neem contact op met Nathalie Mentink  Neem contact op met Najat Ayad Neem contact op met Linda de Goey

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!