Eurocept Homecare is dé leverancier voor medische voeding, voedingspompen en verpleegkundige support in de thuissituatie. We beschikken over het meest uitgebreide assortiment aan drinkvoeding en sondevoeding. Steeds proberen we nieuwe producten en of smaken aan ons assortiment drinkvoeding toe te voegen zodat er voor iedereen een gepast product beschikbaar is. Zo zijn wij exclusief distributeur van Delical producten van de Franse fabrikant Lactalis.

Delical

Delical producten zijn verrijkt met eiwit- en calorierijke bestanddelen en staan bekend om de goede smaak beoordeling. De producten zijn beschikbaar op sap- en melkbasis, geconcentreerd, met vezels en in dessert vorm. Ook zijn er lactose vrije producten. Nieuw in ons assortiment van Delical producten is Delical Concentré, een compacte drinkvoeding met veel eiwitten.

Delical Smaaktest

Wij gaan starten met een Delical Smaaktest onder de gebruikers van Delical producten. Wij willen van hen horen en leren wat ze van deze producten vinden! Wil je met jouw cliënten meedoen aan de Delical Smaaktest? Onze accountmanager geven je graag meer informatie!

Annemijn Kozijn

Najat Ayad

Nathalie-Mentink

Nathalie Mentink

Neem contact op met Annemijn Kozijn

Neem contact op met Najat Ayad

Neem contact op met Nathalie Mentink


Delical Concentré

Delical Concentré is geschikt voor oncologische patiënten, geriatrische patiënten en een goede keuze voor patiënten met doorligwonden.

Beschikbaar in de smaken aardbei, vanille en koffie. Binnenkort ook in de smaken perzik-abrikoos, karamel en hazelnoot!

  • Vergoed door de NL zorgverzekeraars
  • Weinig toegevoegde suikers (6g/100ml)
  • Lage osmolaritet (550mOsmol/L)
  • Lactose arm (<0,5g/100ml)
  • Zeer goed te verteren

Wil je meer weten over Delical Concentré? Klik hier voor meer informatie

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!