Efficiëntere auditing certificaten

NIEUWSEurocept Homecare heeft besloten om de audits voor verschillende certificaten door één certificerende instantie te laten uitvoeren. Het moment van auditen voor alle certificaten gaat plaatsvinden op één moment in het jaar. Hiermee kiezen we voor een efficiëntere auditing voor de certificaten HKZ OA, ISO 9001, NEN 7510.

Het kiezen voor één audit moment voor alle certificaten betekent dat er een overgangsperiode is ontstaan. Ten gevolge van tijdsdruk bij zowel Eurocept Homecare als certificerende instanties, hebben wij besloten het ISO 9001 certificaat met verloopdatum 1 augustus niet nu te verlengen. Hierdoor is het mogelijk het certificatietraject te laten plaatsvinden gelijktijdig met de hercertificering van HKZ OA en NEN 7510.

Het certificatietraject voor ISO 9001 en de hercertificering van HKZ OA en NEN 7510 staat gepland in het najaar van 2020 en wordt uitgevoerd door de certificerende instantie DEKRA.

Heeft u vragen of wilt u meer informatie over dit bericht? Neem dan contact op met onze afdeling Kwaliteit & Veiligheid via telefoonnummer 030 – 280 42 71 of via e-mail kwaliteit_homecare@eurocept.nl.

Deel dit nieuwsbericht

Laatste nieuws

Eurocept Homecare neemt thuisorganisatie over

Eurocept Homecare, de toonaangevende leverancier van gespecialiseerde thuiszorgdiensten, kondigt met trots de overname van thuisorganisatie Zorgfront aan. Eigenaar en zorgondernemer Mike van Woensel verwacht met

Eurocept Homecare