Eurocept Homecare tekent contract voor sondevoeding met VGZ

Per 1 oktober 2022 heeft VGZ Eurocept Homecare gekozen als gecontracteerde partner voor het leveren van sondevoeding en drinkvoeding.

Vanaf 1 oktober 2022 is Eurocept Homecare een gecontracteerde samenwerkingspartner geworden van VGZ, waardoor wij ook in 2023 alle patiënten en voorschrijvers sondevoedingszorg kunnen leveren. Daar zijn we blij mee!

Wij zullen er zorg voor dragen dat de overgang zo gemakkelijk mogelijk verloopt, waarbij wij samen met uw huidige leverancier zorgen voor een warme overdracht. Hiervoor is een overgangsperiode afgesproken met VGZ en de huidige leveranciers.


Onderaan deze pagina kunt u toestemming geven voor de overdracht van uw gegevens. Wanneer u/uw patiënt dit formulier invult, geeft u/uw patiënt daarmee toestemming voor de overdracht van persoonsgegevens en machtigingen.

Wij nemen zo snel mogelijk contact op met uw huidige leverancier voor een overdracht. Vervolgens nemen we contact op met u om ervoor te zorgen dat uw sondevoedingszorg gemakkelijk en snel voortgezet kan worden bij Eurocept Homecare.

Overdrachtformulier VGZ

Vul hier uw gegevens in voor een akkoord voor overdracht
Vink uw huidige leverancier aan:(Vereist)
Ik gebruik nu:(Vereist)
Akkoord voor overdracht(Vereist)
Hierbij verklaar ik akkoord te gaan met de overdracht van mijn gegevens aan Eurocept Homecare. Hieronder valt: Uw dieetvoorschrift, uw indicatie voor sondevoeding en de naam van uw arts/diëtist.

Deel dit nieuwsbericht

Laatste nieuws

Eurocept Homecare