Eurocept Homecare

Eurocept, opgericht in 2001, is een koploper in het leveren van maatwerk op het gebied van ziekenhuisverplaatste zorg. Eurocept Homecare is één van de grootste aanbieders van medisch specialistische thuisbehandelingen in Nederland. We combineren een farmaceutische groothandel, een openbare apotheek, een landelijk netwerk van verpleegkundigen en een op patiënten toegespitste logistieke service. We leveren naast medisch specialistische geneesmiddelen, ook medische hulpmiddelen. Onze diensten worden uitgevoerd in opdracht van specialisten, ziekenhuizen, diëtisten, verpleegkundigen, patiënten, zorgverzekeraars en farmaceutische bedrijven. Wij streven ernaar om het dagelijks leven zo min mogelijk te verstoren. Zijn wie je bent ongeacht de aandoening en of medische (hulp)middelen die je (nodig) hebt

Onze missie 

De Eurocept Groep streeft ernaar om de behandelrelatie tussen behandelaar en patiënt te vereenvoudigen. Dit realiseren wij door producten en diensten aan te bieden die beantwoorden aan de farmaceutische, medisch-technische en verpleegkundige zorgvragen.

 

Omdat iedereen uniek is

Wij denken mee met onze klant, bieden oplossingen en maatwerk. We houden de ontwikkelingen in de markt bij en bekijken hoe wij deze kunnen vertalen naar de behoeften van onze klanten.

Inzicht in zorg en uitkomsten

Via het unieke zorginformatiesysteem heeft de behandelaar 24/7 inzicht in de geleverde zorg. Met PlazaConnect, onze beveiligde digitale omgeving, waarin behandelaars aanvragen kunnen doen, gegevens kunnen invoeren en raadplegen en resultaten kunnen analyseren, blijven communicatielijnen kort en worden onze klanten snel en goed geholpen.

Inkoop en Logistiek

Eurocept Homecare levert alle producten vanuit het magazijn in Houten of Ankeveen. Een vast team zorgt voor tijdige inkoop, orderverwerking en het inpakken en verzenden van bestellingen. Het verzenden gaat via een vervoerder die garant staat voor een correcte en snelle bezorging. Daarnaast hebben we een landelijke bezorgdienst voor het leveren van medische apparatuur. Zo hebben we altijd een passende logistieke oplossing en zijn we continu bezig met het innoveren van onze producten en diensten.

Kwaliteit

Kwaliteit en veiligheid hebben voor Eurocept Homecare de hoogste prioriteit. Om onze kwaliteit en veiligheid hoog te houden hebben we ervoor gekozen om het kwaliteitsbeleid uit te voeren met behulp van de ISO 9001 norm. We werken daarom volgens gestandaardiseerde protocollen. Brancheorganisaties, consumenten, zorgaanbieders en zorgverzekeraars stellen aanvullende eisen. Daarom wordt onze werkwijze regelmatig getest door externe partijen. Hieronder een aantal van onze certificeringen. Positief of negatief, uw ervaringen horen wij graag zodat wij onze dienstverlening kunnen verbeteren. Uw klacht, feedback of suggestie kunt u aan ons laten weten via kwaliteit_homecare@eurocept.nl.

Onze certificeringen

Kernwaarden

Klantgericht

Als medewerker van Eurocept stel ik mij flexibel op, ben ik service verlenend en blijf ik positief verrassen.

Oplossingsgericht

Als medewerker van Eurocept ben ik proactief, innoverend, voeg ik waarde toe, denk ik buiten kaders en daarbij is mijn startpunt altijd de verwachting van de klant.

Kwaliteitsgericht

Als medewerker van Eurocept stel ik mij professioneel op, zijn mijn richtlijnen transparant en mijn resultaten meetbaar/ toetsbaar. Ik neem verantwoordelijkheid en blijf ik mijzelf continue verbeteren.

Resultaatgericht

Als medewerker van Eurocept ben ik ondernemend, boek ik resultaat voor de klant én voor Eurocept, werk ik doelgericht, streef onze missie na en ben ik gericht op de lange termijn.

Verbindend

Als medewerker van Eurocept zoek ik de samenwerking op, sta ik open voor de ander en heb daar oog voor. Ik vier successen maar deel ook verdriet. Ik ben mij bewust van de organisatie en zet de eerste stap.

Erkenning gevend

Als medewerker van Eurocept zijn bevestiging en waardering voor mij vanzelfsprekend. Ik geef energie en flexibiliteit. Ik stel mij kwetsbaar op, geef openheid van zaken en ik zet collega’s/ mijn medewerkers in hun kracht.

Management Team

René de Backker

Directeur Eurocept Homecare

Patrick Chotoe

Commercieel Directeur Care Programs

Carola Michielsen

Commercieel Directeur Homecare Concepts

Manon Spijkers

Manager Development Team

Marieke Evers

Manager Operations

Janeed Ishaq

Manager Operations

Willemien van Rooijen

Kwaliteitsmanager

Frank Koningen

Business Controller

Links