Over Eurocept Homecare

Onze kernwaarden

Eurocept Homecare

Eurocept, opgericht in 2001, is een koploper in het leveren van maatwerk op het gebied van ziekenhuisverplaatste zorg. Eurocept Homecare is één van de grootste aanbieders van medisch specialistische thuisbehandelingen in Nederland. We combineren een farmaceutische groothandel, een openbare apotheek, een landelijk netwerk van verpleegkundigen en een op patiënten toegespitste logistieke service. We leveren naast medisch specialistische geneesmiddelen, ook medische hulpmiddelen. Onze diensten worden uitgevoerd in opdracht van specialisten, ziekenhuizen, diëtisten, verpleegkundigen, patiënten, zorgverzekeraars en farmaceutische bedrijven. Wij streven ernaar om het dagelijks leven zo min mogelijk te verstoren. Zijn wie je bent ongeacht de aandoening en of medische (hulp)middelen die je (nodig) hebt.

Uw ziekenhuis thuis

Eurocept Homecare is uw ziekenhuis thuis. Ons doel is het leven van patiënten te veraangenamen door een hoge kwaliteit zorg te leveren in de thuissituatie. Wij werken vanuit maatschappelijk belang kostenbewust samen met ziekenhuizen en zorgverzekeraars.

Innovatie

Bij Eurocept Homecare staat innovatie in de zorg voorop. Wij hebben het lef om te pionieren met zorgtechnologie en zorgconcepten. In samenwerking met behandelaren creëren wij een breed aanbod van medisch-specialistische behandelingen op maat bij de patiënt thuis. Met ons digitaal zorginformatiesysteem PlazaConnect zijn wij in staat de behandeling, geheel onder regie van de behandelaar, volgens de ziekenhuisnormen te organiseren en uit te voeren. Onze samenwerking met het ziekenhuis en de patiëntenverenigingen is van grote invloed op de kwaliteit van dit proces. Wij zijn oplossings- en resultaatgericht en zijn continu in gesprek met patiënten en behandelaars om de kwaliteit van onze zorg te verbeteren.

Onze missie

De Eurocept Groep streeft ernaar om de behandelrelatie tussen behandelaar en patiënt te vereenvoudigen. Dit realiseren wij door producten en diensten aan te bieden die beantwoorden aan de farmaceutische, medisch-technische en verpleegkundige zorgvragen.

Mensen

Eurocept Homecare wordt gevormd door bevlogen medewerkers die met hun eigen expertise, geheel gericht zijn op het welzijn van de patiënt. De zorg die wij leveren wordt uitgevoerd door specialistisch opgeleide niveau 4/5 en BIG geregistreerde verpleegkundigen. Ons verpleegkundig team is bevoegd en bekwaam en altijd op de hoogte van actuele protocollen.

Inzicht in zorg en uitkomsten

Via het unieke zorginformatiesysteem heeft de behandelaar 24/7 inzicht in de geleverde zorg. Met PlazaConnect, onze beveiligde digitale omgeving, waarin behandelaars aanvragen kunnen doen, gegevens kunnen invoeren en raadplegen en resultaten kunnen analyseren, blijven communicatielijnen kort en worden onze klanten snel en goed geholpen.

Inkoop en Logistiek

Eurocept Homecare levert alle producten vanuit het magazijn in Houten of Ankeveen. Een vast team zorgt voor tijdige inkoop, orderverwerking en het inpakken en verzenden van bestellingen. Het verzenden gaat via een vervoerder die garant staat voor een correcte en snelle bezorging. Daarnaast hebben we een landelijke bezorgdienst voor het leveren van medische apparatuur. Zo hebben we altijd een passende logistieke oplossing en zijn we continu bezig met het innoveren van onze producten en diensten.

Kwaliteit en veiligheid

Kwaliteit en veiligheid hebben voor Eurocept Homecare de hoogste prioriteit. Om onze kwaliteit en veiligheid hoog te houden hebben we ervoor gekozen om het kwaliteitsbeleid uit te voeren met behulp van de ISO 9001 norm. We werken daarom volgens gestandaardiseerde protocollen. Brancheorganisaties, consumenten, zorgaanbieders en zorgverzekeraars stellen aanvullende eisen. Daarom wordt onze werkwijze regelmatig getest door externe partijen. Hieronder een aantal van onze certificeringen. Positief of negatief, uw ervaringen horen wij graag zodat wij onze dienstverlening kunnen verbeteren.

Meer informatie over onze klachtenregeling vindt u hier

 

Nieuws, 23 juni 2023

Eurocept Homecare, de toonaangevende leverancier van gespecialiseerde thuiszorgdiensten, kondigt met trots de overname van thuisorganisatie Zorgfront aan. Eigenaar en zorgondernemer Mike van Woensel verwacht met de toevoeging van de activiteiten van Zorgfront aan Eurocept nog meer waarde te kunnen toevoegen als ketenpartner van ziekenhuizen en eerstelijnszorgaanbieders. De transactie is onderworpen aan de goedkeuring van de bevoegde autoriteiten.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:

Eurocept Homecare

Manon Spijkers, Lead Business Development

marketing@eurocept.nl 

tel. +31 (0)30 – 280 42 71 

Certificeringen

Directie Team

Mike van Woensel

CEO/President

JAN DE JONG

Directeur Finance

PATRICK CHOTOE

Directeur Zorg

MARIEKE EVERS

Directeur Operations

JEROEN PUNT

Directeur Kwaliteit & Productie

Onze kernwaarden

Als medewerker van Eurocept stel ik mij flexibel op, ben ik service verlenend en blijf ik positief verrassen

Als medewerker van Eurocept ben ik ondernemend, boek ik resultaat voor de klant én voor Eurocept, werk ik doelgericht, streef onze missie na en ben ik gericht op de lange termijn.

 

Als medewerker van Eurocept ben ik proactief, innoverend, voeg ik waarde toe, denk ik buiten kaders en daarbij is mijn startpunt altijd de verwachting van de klant.

 

Als medewerker van Eurocept zoek ik de samenwerking op, sta ik open voor de ander en heb daar oog voor. Ik vier successen maar deel ook verdriet. Ik ben mij bewust van de organisatie en zet de eerste stap.

 
 

Als medewerker van Eurocept stel ik mij professioneel op, zijn mijn richtlijnen transparant en mijn resultaten meetbaar/ toetsbaar. Ik neem verantwoordelijkheid en blijf ik mijzelf continu verbeteren.

 
 
 

Als medewerker van Eurocept zijn bevestiging en waardering voor mij vanzelfsprekend. Ik geef energie en flexibiliteit. Ik stel mij kwetsbaar op, geef openheid van zaken en ik zet collega’s/ mijn medewerkers in hun kracht.

 
 
Eurocept Homecare