Overheveling

Ook na de overheveling zijn wij graag uw partner!

Vanaf 1 januari 2022 wordt de bekostiging en levering van epoëtines (epo’s) en G-CSF-middelen overgeheveld naar de ziekenhuizen. Uw ziekenhuis is vanaf dat moment niet alleen verantwoordelijk voor het voorschrijven van geneesmiddelen, maar ook voor de inkoop, aflevering en zorg voor toediening ervan. De veranderingen zullen veel van uw logistieke en administratieve organisatie vragen.

Samen de continuïteit en kwaliteit borgen

Op dit moment maakt u gebruik van de ondersteuning van Eurocept Homecare. Als partner denken we graag met u mee over de voortgang van het zorgproces. Hoe kunnen we er samen voor zorgen dat de overgang voor de patiënten geruisloos verloopt en dat de continuïteit en kwaliteit van hun behandeling te allen tijde geborgd is? 

De ervaring leert dat het implementeren van veranderingen in ziekenhuizen veel voorbereiding en expertise vraagt. Wij kunnen u hierbij ondersteunen. Bijvoorbeeld met het bieden van inzicht in de omvang van zorg (voor epoetines en G-CSF’s) die Eurocept Homecare voor uw ziekenhuis jaarlijks faciliteert , maar ook ten aanzien van het omgaan met de verschillende protocollen van (thuiszorg)organisaties en borgen van voldoende verpleegkundige capaciteit. Een hele uitdaging naast alle bestaande taken en ambities. Maar u staat er niet alleen voor.

Laten we op tijd in gesprek gaan

Wilt u weten wat we in de nieuwe situatie voor u kunnen betekenen? Ga dan in gesprek met onze accountmanager. Samen maken we inzichtelijk wat de omvang is van de verpleegkundige ondersteuning, welke producten en services geleverd moeten worden en wat de kosten daarvan zijn. Met Eurocept Homecare staat u sterk. Om de capaciteit van de zorg veilig te stellen én het administratieve, communicatieve en logistieke proces eromheen voor u te organiseren. Met een zorgverlener en constante zorg van hoge kwaliteit; om welke ondersteuning, locatie of patiënt het ook gaat.

Wij staan, ook na de overheveling, voor u klaar!

Sabine Wieland Overheveling

Sabine Wieland

Manager Ziekenhuisprogramma's

Rico Snabilie

Manager Ziekenhuisprogramma's

Carolien Bakker Overheveling

Carolien Bakker

Manager Ziekenhuisprogramma's

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Sabine, Carolien en Rico staan op werkdagen van 8.00 tot 18.00 uur voor u klaar!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Hoofdkantoor

Loodsboot 7
3991 CJ Houten
Nederland

KVK: 69564884
BTW: NL807788181B01

Openingstijden

Maandag tot en met Vrijdag:
8.00 – 18.00 uur

Zaterdag – Zondag:
Gesloten

Telefoon

+31 (0)30 – 280 42 71