Overnamegesprekken tussen Mediq en Eurocept Homecare

Eurocept Groep voert vergevorderde gesprekken met Mediq om Eurocept Homecare en ons zusterbedrijf Da Vinci Kliniek aan Mediq te verkopen. De overname is nog onder voorbehoud van goedkeuring door de bevoegde instanties en wordt naar verwachting de komende maanden afgerond.

“Als de toezichthouders de overname goedkeuren, verbreedt en verdiept ons zorgaanbod, en kunnen wij ons sneller ontwikkelen op het gebied van kwalitatieve zorg buiten de ziekenhuismuren,” vertelt René de Backker, managing director Benelux bij Eurocept Homecare. “Mediq biedt ons de schaalgrootte en toekomstbestendige infrastructuur waarin onze innovatiekracht echt tot zijn recht komt. Deze samenvoeging biedt extra ruimte om te investeren in technologische vernieuwing en digitalisering. Hiermee verzekeren wij onze relaties van medisch-specialistische thuisbehandelingen via één flexibel, snel en toegankelijk loket.”

Arjen Linders, algemeen directeur Mediq Benelux: “Dit is een uitstekende match met waar we het bij Mediq allemaal voor doen: mensen met een kwetsbare gezondheid helpen het beste uit hun leven te halen en er voor hen zijn als ze ons nodig hebben. Diezelfde drijfveer zien we bij de mensen van Eurocept Homecare en Da Vinci Kliniek.”

Zowel Eurocept Homecare als Mediq kijken uit naar het moment van goedkeuring, zodat de bedrijven officieel samengaan. De Backker: “De integratie gaan we goed voorbereiden. Tot het zover is, blijven we als aparte bedrijven functioneren. Onze relaties kunnen dus ook in de komende periode rekenen op de dienstverlening die zij van ons gewend zijn.”

Lees hier het persbericht

Deel dit nieuwsbericht

Laatste nieuws

Eurocept Homecare neemt thuisorganisatie over

Eurocept Homecare, de toonaangevende leverancier van gespecialiseerde thuiszorgdiensten, kondigt met trots de overname van thuisorganisatie Zorgfront aan. Eigenaar en zorgondernemer Mike van Woensel verwacht met

Eurocept Homecare