Voor Patiënten

Hartelijk welkom op de webpagina voor patënten. In samenwerking met zorgprofessionals creëren wij een breed aanbod van medisch-specialistische behandelingen op maat bij patiënten in de thuissituatie. Met ons digitaal zorginformatiesysteem PlazaConnect® zijn wij in staat de behandeling, geheel onder de regie van de zorgprofessional, volgens de ziekenhuisnormen te organiseren en uit te voeren.

Onze samenwerking met het ziekenhuis en de patiëntenverenigingen is van grote invloed op de kwaliteit van dit proces. Wij zijn oplossings- en resultaatgericht en zijn continu in gesprek met zorgprofessionals, maar ook met u als patiënt, om de kwaliteit van onze zorg te verbeteren.

Als Patiënt vindt u hier een breed scala aan medicatie of hulpmiddelen, al dan niet gekoppeld aan zorg. Voor zorg bieden wij een gecoördineerd netwerk van diensten en getrainde verpleegkundigen.

Voor patiënten

null
Sponsoring
Meer...
null
Over ons
Meer...

Testimonials patiënten

Overig

Zorgverzekering

Wanneer medicatie, een medisch hulpmiddel, voeding en of zorg in aanmerking komt voor vergoeding door de zorgverzekeraar…Meer... »

Sponsoring

Regelmatig sponsort Eurocept Homecare verschillende initiatieven. Sponsorprojecten zijn uiteenlopend maar hebben vooral…

Meer... »

Veelgestelde vragen

Jadim, onderdeel van Eurocept Homecare, heeft ruime ervaring op het gebied van gespecialiseerde verpleegkundige zorg bij patiënten huis.

Meer... »

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!