Infuuszorg

Infuuszorg in de thuissituatie

Eurocept Homecare levert infuuszorg bij patiënten thuis. Infuuszorg kan worden ingezet voor onder andere het toedienen van medicatie, antibiotica, parenterale voeding, pijnstilling, chemotherapie en andere therapieën. Bij infuuszorg via Eurocept Homecare leveren we zowel de pomp, indien nodig de verpleegkundige en of de medicatie. In ons assortiment zijn verschillende merken pompen beschikbaar. Het gebruik van een draagbare of ambulante infuuspomp kan het leven van patiënten thuis vergemakkelijken.

Exclusief leverancier Micrel pompen

Eurocept Homecare is in Nederland en België  de exclusieve leverancier van Micrel pompen. Deze pompen zijn geschikt voor toediening in de bloedbaan (intraveneus), onder de huid (subcutaan) en binnen de vliezen van het ruggenmerg (epiduraal). De pompen zijn handzaam en gebruiksvriendelijk en daardoor geschikt voor de thuissituatie. Via een internetportaal ‘Micrelcare’ heeft uw behandelaar en of verpleegkundige direct toegang tot de gegevens van de pomp. Hiermee kan de behandeling worden gevolgd en desgewenst worden bijgestuurd.

Parkinson Zorgprogramma

Eurocept Homecare biedt twee zorgprogramma’s voor het initiëren en ondersteunen van het toedienen van apomorfine door middel van de D-mine pen (injecties) of de D-mine® pomp (continue infusie). Apomorfine wordt ingezet voor de behandeling van motorische fluctuaties/on-off verschijnselen bij de ziekte van Parkinson, die onvoldoende gereguleerd kunnen worden met orale Parkinson medicatie.

Verpleegkundige

Eurocept Homecare heeft een landelijk dekkend netwerk van gespecialiseerde verpleegkundigen. Alle geleverde zorg is geprotocolleerd en vastgelegd in ons kwaliteitssysteem. Bij spoed zijn wij 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar. Onze customer service beantwoordt graag vragen en problemen met betrekking tot de behandeling. Onze verpleegkundige traint zowel de behandelaar, als uzelf, en of uw naaste(n) thuis voor het gebruik van de pomp.

Levering

In veel gevallen moet behandeling snel worden opgestart. Wij garanderen een levering van de pomp en materialen indien nodig binnen 4 uur in Nederland. Eurocept Homecare zorgt ervoor dat alle materialen geleverd worden, die thuis nodig zijn voor de infuustherapie.

Zorgverzekering

Voor infuuszorg thuis hebben wij contracten met de reguliere Nederlandse zorgverzekeraars. Wij declareren rechtstreeks bij uw zorgverzekeraar.

Laatste nieuws

Eurocept Homecare neemt thuisorganisatie over

Eurocept Homecare, de toonaangevende leverancier van gespecialiseerde thuiszorgdiensten, kondigt met trots de overname van thuisorganisatie Zorgfront aan. Eigenaar en zorgondernemer Mike van Woensel verwacht met

Eurocept Homecare