Optimale levenskwaliteit door vrijheid

Thuishemodialyse geeft als groot voordeel dat u kunt dialyseren in uw eigen vertrouwde omgeving en op de tijd dat het u het beste uitkomt. U hoeft niet meer 3 à 4 keer per week naar het ziekenhuis te reizen, iets dat u elke dag veel tijd en energie zal opleveren. Zo krijgt uw leven prioriteit en niet uw dialyseschema. Deze flexibiliteit zorgt ervoor dat u de dialysebehandeling kan in passen in uw eigen routine. Samen met uw behandelaar staat u aan het roer van een adequate behandeling en levensinvulling.

Thuisdialyse met Eurocept Homecare

Eurocept Homecare biedt thuisdialyse aan met de Physidia S3, een machine speciaal ontwikkeld om door u bediend te worden. De Physidia S3 staat voor korte en frequente dialyses; iets waar wij sterk in geloven en uw gezondheid en gezondheidsbeleving optimaliseert. Deze manier van thuisbehandeling biedt u de mogelijkheid om met energie de dag te beginnen, weer te genieten van eten en verminderd het risico op cardiovasculaire complicaties, zoals linker ventrikel hypertrofie en hoge bloeddruk.

Onze Physidia S3 is een compact apparaat met een gewicht van slechts 24 kg. Met alleen een geaard stopcontact in huis, kunt u na een gedegen training direct starten met thuisdialyse. Tevens is het apparaat gemakkelijk te verplaatsen, waardoor het apparaat ook meegenomen kan worden naar bijvoorbeeld werk en vakantie. De Physidia S3 is al in vele Europese landen werkzaam en dialyseren er al ruim 250 mensen geheel zelfstandig op deze machine thuis.


Onze service voor uw zorg op maat

Wij vinden het belangrijk dat uw vrijheid en de relatie met uw naasten voorop staat. Om te voorkomen dat u leeft voor uw dialyse, in plaats van dialyseren om te leven, gaan wij samen met u en het thuisdialyse team van uw behandelcentrum opzoek naar de best passende oplossing. Om zelf of met hulp van een naaste de behandeling thuis te kunnen uitvoeren, zal een van onze Dialyseverpleegkundige voor u klaar staan gedurende de periode van training en daarna. Hoeveel tijd er voor de trainingsperiode nodig is verschilt per persoon. Voor ons is het belangrijk dat u zich bij de afronding van de training voldoende zeker voelt om te starten met thuisdialyse. Het moment van start is een keuze tussen u en uw behandelaar. Door logistieke vraagstukken en overige hindernissen bespreekbaar te maken denken wij met u mee om deze thuisbehandeling te realiseren.

Nierstichting Hemodialyse:

Links

Contact

Wij helpen u graag verderGa naar

Diabetes
Infuuszorg
Lichttherapie
Longzorg
Medische voeding
Sanatheek
Verpleegkundig team
Wondzorg

Waarom Homecare | Thuisdialyse

  • Dialyseren vanuit uw vertrouwde omgeving
  • Flexibele aansluittijden
  • Deskundige begeleiding
  • Advies van een nefroloog
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!