Verpleegkundig team

Ons team

Ter ondersteuning van onze producten en diensten hebben wij een eigen team van verpleegkundigen voor u beschikbaar. Onze verpleegkundigen worden getraind om namens de behandelaar bij u thuis te komen. Afgelopen decennium hebben zij al meer dan een half miljoen injecties bij patiënten in de thuissituatie toegediend. Zowel injecties als instructies kunnen wij thuis verzorgen. 

Landelijk dekkend netwerk

Inmiddels hebben wij een landelijk dekkend netwerk van ruim 160 verpleegkundigen niveau 4 en 6 NLQF (Nederlandse kwalificatie systeem). Zo is er altijd een verpleegkundige bij u in de buurt. We zijn niet gebonden aan enig merk, product, farmaceut of groothandel. Wij leveren altijd wat door uw behandelaar wordt aangevraagd en kunnen binnen 24 uur leveren. Heeft u vragen of opmerkingen dan staat onze Customer Service altijd voor u klaar.

Laatste nieuws

Eurocept Homecare neemt thuisorganisatie over

Eurocept Homecare, de toonaangevende leverancier van gespecialiseerde thuiszorgdiensten, kondigt met trots de overname van thuisorganisatie Zorgfront aan. Eigenaar en zorgondernemer Mike van Woensel verwacht met

Eurocept Homecare