Wondzorg

Dienstverlening Eurocept Homecare

Eurocept Homecare levert alle wondmaterialen die op de Nederlandse markt verkrijgbaar zijn. Wij hebben diverse wondmaterialen op voorraad die specifiek worden ingezet bij de behandeling van Epidermolysis Bullosa (EB). Daarnaast beschikken we over de mogelijkheid om naast de verbandmiddelen en de medicatie ook dieet-, sondevoeding en diabetesmaterialen mee te leveren. Onze gespecialiseerde verpleegkundigen adviseren graag over de mogelijkheden van diverse wondzorgproducten.

Epidermolysis Bullosa (EB)

Epidermolysis Bullosa (EB) wordt ook wel vlinderziekte genoemd. EB is een erfelijke en ongeneeslijke huidziekte en wordt gekenmerkt door defecten in de eiwitten die de opperhuid aan de lederhuid verbinden. Bij lichte wrijving ontstaan blaren op de huid gevuld met vocht. Het verschil bij mensen zonder EB is dat deze blaren pas ontstaan bij langdurige wrijving op de huid. EB kan in drie verschillende gradaties voorkomen. Per individu wordt gekeken welke verzorging en materialen het meest geschikt zijn.

Laatste nieuws

Eurocept Homecare neemt thuisorganisatie over

Eurocept Homecare, de toonaangevende leverancier van gespecialiseerde thuiszorgdiensten, kondigt met trots de overname van thuisorganisatie Zorgfront aan. Eigenaar en zorgondernemer Mike van Woensel verwacht met

Eurocept Homecare