Welkom, zorgprofessional!

Hartelijk welkom op de webpagina voor zorgprofessionals. In samenwerking met u creëren wij een breed aanbod van medisch-specialistische behandelingen op maat bij de patiënt thuis. Met ons digitaal zorginformatiesysteem PlazaConnect® zijn wij in staat de behandeling, geheel onder de regie van u als zorgprofessional, volgens de ziekenhuisnormen te organiseren en uit te voeren.

Onze samenwerking met het ziekenhuis en de patiëntenverenigingen is van grote invloed op de kwaliteit van dit proces. Wij zijn oplossings- en resultaatgericht en zijn continu in gesprek met patiënten en zorgprofessionals om de kwaliteit van onze zorg te verbeteren.

Als Professional vindt u hier een breed scala aan medicatie of hulpmiddelen, al dan niet gekoppeld aan zorg. Voor zorg bieden wij een gecoördineerd netwerk van diensten en getrainde verpleegkundigen.

Voor Professionals

null
PlazaConnect®
Meer...
null
Healthcare Insights
Meer...

Referentie zorgprofessional

Overig

Zorgverzekeraar

Wanneer medicatie, een medisch hulpmiddel, voeding en of zorg in aanmerking komt voor vergoeding door de zorgverzekeraar…Meer... »

Verpleegkundige zorg

Jadim, onderdeel van Eurocept Homecare, heeft ruime ervaring op het gebied van gespecialiseerde verpleegkundige zorg bij patiënten huis.Meer... »

HealthCare Insights

HealthCare Insights (HCI) is een onafhankelijke dienstverlener op het gebied van medisch/farmaceutische informatie.Meer... »

Veelgestelde vragen

Jadim, onderdeel van Eurocept Homecare, heeft ruime ervaring op het gebied van gespecialiseerde verpleegkundige zorg bij patiënten huis.Meer... »
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!