Infuuszorg in de thuissituatie

Eurocept Homecare levert infuuszorg bij patiënten thuis. We kunnen zowel de pomp, de verpleegkundige en of de medicatie verzorgen. In ons assortiment zijn verschillende merken en type pompen beschikbaar. Het gebruik van een draagbare of ambulante infuuspomp kan het leven van patiënten thuis vergemakkelijken. De verschillende pompen worden gebruikt voor het toedienen van medicatie voor onder andere: pijnstilling, parenterale voeding, antibiotica, chemotherapie en voor palliatieve doeleinden. Een mogelijkheid die de pompen bieden, is om via een gprs-signaal de pomp op afstand te lezen. Zo hebben de behandelaar en de verpleegkundigen altijd inzage over de behandeling en heeft hij/zij de mogelijkheid om bij te sturen waar nodig.

Exclusief leverancier Micrel pompen

Eurocept Homecare is in Nederland en andere delen van Europa de exclusieve leverancier van Micrel pompen. De Micrel pompen zijn geschikt voor intraveneuze, intra-arteriële, subcutane,  epidurale en intraperitonale toediening en worden ingezet voor onder andere het toedienen van medicatie zoals antibiotica, parenterale voeding, pijnstilling, chemotherapie en andere therapieën. De pompen zijn handzaam en gebruiksvriendelijk en daardoor geschikt voor de thuissituatie. Via een internetportaal ‘Micrelcare’ heeft de behandelaar of verpleegkundige direct toegang tot de gegevens van de pomp. Hiermee kan de patiënt worden gevolgd en kan de behandeling desgewenst worden bijgestuurd.

Verpleegkundige

Eurocept Homecare heeft een landelijk dekkend netwerk van gespecialiseerde verpleegkundigen (niveau 4 en 5 BIG geregistreerd). Alle geleverde zorg is geprotocolleerd en vastgelegd in het kwaliteitssysteem van Eurocept Homecare. Eurocept Homecare is bij spoed 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar voor patiënten. Onze customer service beantwoord graag vragen en problemen met betrekking tot infuuszorg. Op het moment dat een team kiest voor een samenwerking met Eurocept Homecare wordt er indien nodig  een scholingsbijeenkomst georganiseerd voor de verpleegkundigen van het betreffende team.

Levering

In veel gevallen moet de infuuszorg snel worden opgestart. Wij garanderen een levering van de pomp en materialen binnen 4 uur in Nederland. Daarnaast is het mogelijk om een aantal infuuspompen op voorraad te leggen om zo een snelle inzet te kunnen waarborgen. Wanneer de pomp is afgeleverd komt een verpleegkundige bij de patiënt thuis en bedient de pomp, of geeft instructies over het gebruik ervan. Eurocept Homecare zorgt ervoor dat alle materialen die thuis nodig zijn geleverd worden.

Apomorfine

Eurocept Homecare heeft twee zorgprogramma’s voor de begeleiding van Parkinson patiënten die behandeld worden met apomorfine m.b.v. de D-mine® intermitterende (pen) en continue (pomp) therapie met de D-mine® pomp. De zorgprogramma’s zijn speciaal ontwikkeld voor de behandeling van motorisch fluctuaties/on-off verschijnselen bij de ziekte van Parkinson, die onvoldoende gereguleerd kunnen worden met orale Parkinson medicatie. De toediening van apomorfine kan plaatsvinden d.m.v. intermitterende subcutane injectie therapie middels de D-mine pen of d.m.v. subcutane continue infusie van apomorfine via de D-mine pomp.

Eurocept Homecare is in Nederland de exclusieve leverancier voor de EVER Pharma D-mine® pomp. Deze pomp is een medisch hulpmiddel dat speciaal is ontwikkeld mensen met Parkinson voor de toediening van apomorfine middels continue subcutane infusie. Bij interesse of vragen over de pomp of het zorgprogramma kunt u contact opnemen via telefoonnummer 030 – 785 62 79 of mail naar apomorfine@eurocept.nl.

Links

Ga naar

Diabetes
Lichttherapie
Longzorg
Medische voeding
Sanatheek
Thuisdialyse
Verpleegkundig team
Wondzorg
Zorgstraten

Wij helpen u graag verder

Livette Kleijne

Accountmanager Infuuszorg

livettekleijne@eurocept.nl

Waarom Homecare | Infuuszorg

  • Landelijk dekkend netwerk niveau 4 en 5 BIG geregistreerde verpleegkundige
  • Instructies voor zowel behandelaar als patiënt
  • Unieke leverancier Micrel pomp
  • Digitaal aanvragen via PlazaConnect
  • Digitaal aanvragen via PlazaConnect
  • Data inzichten mogelijk via HealthCare Insights
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!