Lichttherapie via Eurocept Homecare

UVB-lichttherapie kan een belangrijke bijdrage leveren aan de behandeling van verschillende huidaandoeningen zoals psoriasis, vitiligo en atopisch eczeem. Eurocept Homecare biedt patiënten de mogelijkheid om lichttherapie thuis te volgen. Wanneer een dermatoloog kiest voor thuis belichten levert Eurocept Homecare de belichtingsapparatuur bij de patiënt thuis. Na het plaatsen van de apparatuur, komt een verpleegkundige van Eurocept Homecare de patiënt instructie geven over het gebruik van de apparatuur en het te volgen belichtingsschema. Als de therapie is gestart neemt de verpleegkundige regelmatig contact op met de patiënt om te vragen of de therapie naar wens verloopt. De verpleegkundige is tevens contactpersoon voor vragen.

iModem

Indien gewenst kan er een lichtcabine met iModem aangevraagd worden. Met deze iModem kan de medisch specialist op afstand de therapie online volgen. Het is voor onze medewerkers ook mogelijk om de behandeling op afstand te volgen. Daardoor heeft onze customer service een signaalfunctie en kunnen ze contact opnemen met de patiënt of verpleegkundige bij van te voren afgesproken afwijkingen.

Welke vormen van UVB Lichttherapie zijn er mogelijk?

Bij Eurocept Homecare wordt gebruik gemaakt van apparatuur die voorzien is van TL01-lampen. Deze belichtingsapparatuur wordt ook gebruikt in de Nederlandse ziekenhuizen. Afhankelijk van de plaats die belicht moet worden, kunnen er verschillende soorten apparatuur worden geleverd. Voor de behandeling van het hele lichaam wordt een lichtcabine gebruikt. Voor belichten van delen van het lichaam wordt een deelbelichtingsapparaat gebruikt. Bijvoorbeeld voor de behandeling van voeten en/of handen, gezicht of een ander specifiek deel van het lichaam. Als derde optie is het ook mogelijk om de Psorakam in te zetten voor de behandeling van de hoofdhuid.

Interesse of vragen? Neem contact met de accountmanagers Lichttherapie René Bekkers of Gerard van der Kooij. Ook kunt u naar 030 669 21 11 of een mail sturen naar licht@eurocept.nl.

Ga naar

Ga naar

Diabetes
Infuuszorg
Longzorg
Medische voeding
Sanatheek
Thuisdialyse
Verpleegkundig team
Wondzorg
Zorgstraten

Wij helpen u graag verder

René Bekkers

Accountmanager Lichttherapie

renebekkers@eurocept.nl

Gerard van der Kooij

Accountmanager Lichttherapie

gerardvanderkooij@eurocept.nl

Waarom Homecare | Lichttherapie

  • Geeft meer rust en privacy tijdens het belichten
  • Geen extra reistijd en/of extra reiskosten
  • Niet nodig om vrij te nemen van uw werk of opleiding om te belichten
  • Altijd een gespecialiseerd verpleegkundige beschikbaar
  • Combinatie leveringen mogelijk met bijvoorbeeld medicinale zalven via onze apotheek
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!