Medische voeding

Medische voeding

Vraag bij ons medische voeding aan en ontdek hoe makkelijk het kan. Een groot aantal collega-diëtisten gingen u voor en zijn fan van ons aanvraagsysteem PlazaConnect®. Het scheelt veel tijd.

Medische voeding aanvragen in minder kliks

Ons digitale aanvraagsysteem voor medische voeding is makkelijk te gebruiken. En wordt met de dag makkelijker. Wij optimaliseren PlazaConnect op basis van uw ervaringen. Uw collega-diëtisten zijn vooral fan van:

 • De knop waarmee het ZN-formulier voor de indicatie ondervoeding in een klik is ingevuld.
 • De mogelijkheid om met een klik de smaakvoorkeur per product en algemeen door te geven.
 • De instelling dat de bijlage sondevoeding al vooringevuld is per diëtist of instelling.
Dit doen wij voor u

Onze service is flexibel. Wij denken graag met u mee om uw zorg nog beter of makkelijker te maken. U vraagt onze service modulair of compleet, en altijd razendsnel, aan:

 • Drink – en dieetpreparaten
 • Zuigelingenvoeding
 • Sondevoeding
 • Voedingspompen en hulpmiddelen
 • Bereide en onbereide TPV, infuuspomp en hulpmiddelen
 • Instructie door gespecialiseerde verpleegkundige
 • Inbrengen sondes door onze eigen gespecialiseerde verpleegkundigen en bij kinderen in samenwerking met KinderThuiszorg
Makkelijker voor uw patiënt

Niet alleen voor u maken wij medische voedingstherapie makkelijker. Ook bij uw patiënt hebben wij een streepje voor.

 • Uw patiënt heeft bij ons de ruimste keuze in dieetvoeding. Wij hebben als enige leverancier Delical in ons assortiment. Die ruime keuze draagt bij aan de therapietrouw.
 • Gespecialiseerde verpleegkundigen van de KinderThuiszorg plaatsen voor ons de sondes bij kinderen in de thuissituatie. Dat maakt het comfortabeler voor de jongere patiënten.
 • Wij bellen de patiënt maandelijks om de bestelling aan te nemen. De patiënt zit hierdoor nooit zonder en ook niet tussen grote hoeveelheden voorraad.

Delical

Delical producten zijn verrijkt met eiwit- en calorierijke bestanddelen en staan bekend om de goede smaak beoordeling.
Delical: alleen via Eurocept Homecare

Delical is een unieke aanvulling op het totaalassortiment dieetvoeding. Het staat bekend om een goede smaakbeoordeling en verteerbaarheid. U heeft de keuze uit energie- en eiwitverrijkte dieetvoeding op sap- en melkbasis, geconcentreerd, met vezels en in dessert vorm. Lees hier alles over Delical.

Ajinomoto Cambrooke

Deze specifieke medische voedingen zijn geschikt voor de stofwisselingsziekte Phenylketonurie (PKU) en het ketogeen dieet.
Ajinomoto Cambrooke: alleen via Eurocept Homecare

Wij leveren exclusief de specifieke medische voedingen van Ajinomoto Cambrooke. Hierdoor kunnen wij een compleet assortiment op het gebied van onder andere ketogene medische voeding leveren. Een groot deel van deze producten wordt vergoed door de Nederlandse zorgverzekeraars. Lees hier alles over de producten van Ajinomoto Cambrooke.

Sondevoeding

Wij ondersteunen je graag bij het opstarten van sondevoeding in de thuissituatie. Dat doen we door het leveren van voedingspompen, het geven van verpleegkundige instructie en het meest uitgebreide aanbod sondevoeding. Ook hebben wij instructievideo’s over het inbrengen van de neusmaagsonde en het aansluiten van de sondevoeding op een sondevoedingspomp.

Instructievideo over het aansluiten van de sondevoeding aan de
Nutricia Flocare Infinity pomp
Instructievideo over het aansluiten van de sondevoeding aan de
Fresenius Amika pomp

Wij helpen u graag verder

Najat Ayad

Accountmanager Medische Voeding

Rayon Zuid-West Nederland

Linda de Goey

Accountmanager Medische Voeding

Rayon Zuid-Oost Nederland

Nathalie-Mentink

Nathalie Mentink

Accountmanager Medische Voeding

Rayon Noord-Oost Nederland

Laatste nieuws

Eurocept Homecare neemt thuisorganisatie over

Eurocept Homecare, de toonaangevende leverancier van gespecialiseerde thuiszorgdiensten, kondigt met trots de overname van thuisorganisatie Zorgfront aan. Eigenaar en zorgondernemer Mike van Woensel verwacht met

Kunnen we u verder helpen?

Indien u vragen heeft aan Eurocept Homecare, kunt u tussen 08.00 en 18.00 uur telefonisch contact opnemen met onze afdeling Customer Service: +31 (0)30 – 280 42 71

Eurocept Homecare