Inzicht in Zorg en Uitkomsten

Bij Eurocept Homecare vraagt u snel en eenvoudig medische voeding aan via het unieke digitale zorginformatie systeem PlazaConnect. U logt in op een streng beveiligd systeem dat voldoet aan alle eisen van de Algemene Verordening Gegevensbescherming. Met PlazaConnect kunt u 24/7 volgen welke zorg wij hebben geleverd én krijgt u inzicht in behandel uitkomsten en therapie trouw van uw patiënten.

Uitgebreid assortiment

Wij beschikken over een zeer uitgebreid assortiment van verschillende merken, soorten en smaken medische voeding. Steeds proberen we nieuwe producten en of smaken aan ons assortiment toe te voegen zodat er voor iedereen een gepast product beschikbaar is. Wij leveren alle medische voeding, voedingspompen en toebehoren die in Nederland beschikbaar zijn. Daarnaast leveren wij, als enig facilitair bedrijf in Nederland, Delical producten van de Franse fabrikant Lactalis, NutriGain & NutriSolve Energy van NutriMedical. Ook zijn wij de enige Nederlandse leverancier van de TPV pomp Mini Rythmic PN van de firma Micrel. Wilt u meer informatie over deze producten neem dan contact op met onze Customer Service.

Logistieke service

Eurocept Homecare levert 6 dagen per week kosteloos bij patiënten thuis. Als u op werkdagen voor 17:00 bestelt dan wordt uw bestelling nog dezelfde dag verzonden. Meestal heeft u de bestelling dan de volgende dag al in huis. Wij leveren met PostNL vanwege het grote netwerk dat zij hebben en omdat het een betrouwbare partner is. Meer informatie over de bezorging van pakketten vindt u op de website van PostNL. Bestellen kunt u eenvoudig zelf doen via PlazaConnect.

Zorgverzekeraars

Eurocept Homecare heeft contracten met alle reguliere Nederlandse zorgverzekeraars. De zorgverzekeraar kan de naam Medizorg BV hanteren in plaats van Eurocept Homecare. Dit heeft te maken met het samengaan van beide bedrijven en nog lopende contracten.

Naast drinkvoeding, toetjes en koeken levert Eurocept Homecare ook Sondevoeding en Totale Parenterale Voeding (TPV). Bij sondevoeding en TPV wordt indien nodig een afspraak ingepland met één van de Eurocept Homecare verpleegkundige om de nodige handeling of instructie af te spreken.

Interesse of vragen? Neem contact met ons op via tel 030 669 12 40 of via medischevoeding@eurocept.nl, of lees meer op www.eurocept-homecare.nl

Aanvragen

Bent u diëtist, huisarts of medisch specialist?  Wij maken graag een account voor u aan om medische voeding aan te vragen. Hiervoor kunt u een e-mail sturen naar medischevoeding@eurocept.nl, U kunt uw aanvraag ook op papier invullen en vervolgens faxen of e-mailen naar: medischevoeding@eurocept.nl.

Links

Ga naar

Diabetes
Infuuszorg
Lichttherapie
Longzorg
Sanatheek
Thuisdialyse
Verpleegkundig team
Wondzorg
Zorgstraten

Wij helpen u graag verder

Annemijn Kozijn

Accountmanager Medische Voeding

annemijnkozijn@eurocept.nl

Micheline Vijverberg

Accountmanager Medische Voeding

michelinevijverberg@eurocept.nl

Najat Ayad

Accountmanager Medische Voeding

najatayad@eurocept.nl

Nathalie Mentink

Accountmanager Medische Voeding

nathaliementink@eurocept.nl

Waarom Homecare | Medische voeding

  • Uitgebreid assortiment
  • Aanvragen en uitvoeringsverzoeken via PlazaConnect
  • Contracten met alle reguliere zorgverzekeraars
  • 6 dagen per week gratis verzenden
  • Enige leverancier in NL van Delical en NutriSolve producten
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!