Apotheek Sanatheek

Apotheek Sanatheek is onderdeel van Eurocept Homecare. De Sanatheek is een landelijk werkende apotheek die specialistische medicatie bezorgt bij de patiënt thuis of op ieder ander gewenst adres. Apotheek Sanatheek is expert op enkele therapeutische gebieden en ontzorgt daarmee de patiënt en de behandelaar. Wij zijn dagelijks bereikbaar van 8:00 tot 18:00 uur en buiten deze tijden zijn wij bereikbaar op de diensttelefoon. Bij spoed kunnen we altijd en overal medicatie bezorgen.

Bereidingscapaciteit

Apotheek Sanatheek beschikt over een eigen bereidingsunit, voor het maken van steriele bereidingen. De bereidingen worden uitgevoerd door onze eigen apothekerassistenten. Deze unit voldoet aan strenge veiligheid- en kwaliteitseisen. Daarbij houden wij de ziekenhuisnorm GMP-Z aan.

Koeltransport

De Sanatheek bezorgt overal in Nederland en in de grensgebieden met België en Duitsland. De Sanatheek bezorgt gekoelde medicatie met koelauto’s waardoor de kwaliteit en de werkzaamheid van de medicatie tot bij de patiënt gegarandeerd is. Ook de koelcel en de aangrenzende ruimtes in de Sanatheek worden continu gemonitord op temperatuur.

Contracten met alle reguliere zorgverzekeraars in Nederland

Apotheek Sanatheek heeft contracten met alle reguliere zorgverzekeraars in Nederland. De Sanatheek verwerkt recepten uit het hele land, deze recepten worden voornamelijk voorgeschreven door medisch specialisten en worden bij voorkeur digitaal voorgeschreven op het digitale voorschrijfsysteem PlazaConnect.

Waarom Homecare | Sanatheek?

  • Landelijk werkende apotheek; levert specialistische medicatie op ieder gewenst adres in Nederland
  • Levering mogelijk grensgebied Duitsland en België
  • Gekoeld transport volgens Cold Chain richtlijn (RIVM 2015)
  • Contracten met de Nederlandse zorgverzekeraars
  • Zelf bereidingen VTGM
  • ISO en HKZ-gecertificeerd en voldoet aan alle relevante wet-en regelgeving voor opslag en transport
  • Hoge klanttevredenheid (8,8 TNS-Nipo Sanatheek 2015)

Links

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!