Wat is Apotheek Sanatheek?

Apotheek Sanatheek is onderdeel van Eurocept Homecare. De Sanatheek is een apotheek die specialistische medicatie bezorgt bij de patiënt thuis of op ieder ander gewenst adres. De Sanatheek is gevestigd op de begane grond in het bedrijfspand van Eurocept Homecare in Houten. Apotheek Sanatheek voldoet aan alle wet- en regelgeving, is ISO en HKZ-gecertificeerd en voldoet aan wet en regelgeving op het gebied van opslag en transport van medicatie en farmaceutische hulpmiddelen.

Contracten met alle reguliere zorgverzekeraars in Nederland

Apotheek Sanatheek heeft contracten met alle reguliere zorgverzekeraars in Nederland. De Sanatheek verwerkt recepten uit het hele land, deze recepten worden voornamelijk voorgeschreven door medisch specialisten en worden bij voorkeur digitaal voorgeschreven op het digitale voorschrijfsysteem PlazaConnect. Apotheek Sanatheek is expert op enkele therapeutische gebieden en ontzorgt daarmee de patiënt en de behandelaar. Patiënten beoordelen de Sanatheek en haar diensten gemiddeld dan ook met een 8,8 (TNS-Nipo 2015).

Medicatie bezorging door heel Nederland

De Sanatheek bezorgt overal in Nederland en over de grens België en Duitsland medicatie aan huis of op het werk. Zij maakt daarbij gebruik van moderne communicatiemiddelen en van moderne technieken op het gebied van koeltransport. De Sanatheek bezorgt gekoelde medicatie met koelauto’s waardoor de kwaliteit en de werkzaamheid van de medicatie tot bij de patiënt gegarandeerd is. Van iedere koelauto worden continu de laadruimtes gemonitord op temperatuur. Ook de koelcel en de aangrenzende ruimtes in de Sanatheek worden continu gemonitord op temperatuur. Er is zodoende sprake van een koude-keten, waarmee aan de eisen van de richtlijn Cold Chain wordt voldaan (RIVM 2015).

Apotheek Sanatheek is dagelijks bereikbaar van 8:30 tot 17:30 uur en buiten deze tijden is zij bereikbaar op de diensttelefoon van de eigen bereikbaarheidsdienst. Tijdens de dienst kunnen wij bij spoed altijd en overal medicatie verzorgen waarbij wij gebruik maken van een erkende spoedkoerier voor de medische branche.

Links

Ga naar

Diabetes
Infuuszorg
Lichttherapie
Longzorg
Medische voeding
Thuisdialyse
Verpleegkundig team
Wondzorg
Zorgstraten

Wij helpen u graag verder

Jeroen Punt

Apotheker/Manager Sanatheek

jeroenpunt@eurocept.nl

Waarom Homecare | Sanatheek?

  • Specialistische medicatie
  • Bezorging op ieder gewenste adres.
  • Contracten met alle reguliere zorgverzekeraars
  • Sanatheek bezorgt overal in Nederland
  • Moderne technieken op het gebied van koeltransport.
  • Digitaal voorgeschreven via PlazaConnect
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!