Sanatheek

Apotheek Sanatheek

Apotheek Sanatheek is onderdeel van Eurocept Homecare. De Sanatheek is een landelijk werkende apotheek die specialistische medicatie bezorgt bij de patiënt thuis of op ieder ander gewenst adres. Apotheek Sanatheek is expert op enkele therapeutische gebieden en ontzorgt daarmee de patiënt en de behandelaar. Wij zijn dagelijks bereikbaar van 8:00 tot 18:00 uur en buiten deze tijden zijn wij bereikbaar op de diensttelefoon. Bij spoed kunnen we altijd en overal medicatie bezorgen.

Bereidingscapaciteit

Apotheek Sanatheek beschikt over een eigen bereidingsunit, voor het maken van steriele bereidingen. De bereidingen worden uitgevoerd door onze eigen apothekerassistenten. Deze unit voldoet aan strenge veiligheid- en kwaliteitseisen. Daarbij houden wij de ziekenhuisnorm GMP-Z aan.

Koeltransport

De Sanatheek bezorgt overal in Nederland en in de grensgebieden met België en Duitsland. De Sanatheek bezorgt gekoelde medicatie met koelauto’s waardoor de kwaliteit en de werkzaamheid van de medicatie tot bij de patiënt gegarandeerd is. Ook de koelcel en de aangrenzende ruimtes in de Sanatheek worden continu gemonitord op temperatuur.

Contracten met alle reguliere zorgverzekeraars in Nederland

Apotheek Sanatheek heeft contracten met alle reguliere zorgverzekeraars in Nederland. De Sanatheek verwerkt recepten uit het hele land, deze recepten worden voornamelijk voorgeschreven door medisch specialisten en worden bij voorkeur digitaal voorgeschreven op het digitale voorschrijfsysteem PlazaConnect.

 

 

Wij helpen u graag verder

Jeroen Punt

Apotheker/Manager Sanatheek

Laatste nieuws

Eurocept Homecare neemt thuisorganisatie over

Eurocept Homecare, de toonaangevende leverancier van gespecialiseerde thuiszorgdiensten, kondigt met trots de overname van thuisorganisatie Zorgfront aan. Eigenaar en zorgondernemer Mike van Woensel verwacht met

Kunnen we u verder helpen?

Indien u vragen heeft aan Eurocept Homecare, kunt u tussen 08.00 en 18.00 uur telefonisch contact opnemen met onze afdeling Customer Service: +31 (0)30 – 280 42 71

Eurocept Homecare