Wondzorg

Wondzorg thuis via Eurocept Homecare

Eurocept Homecare kan alle wondmaterialen leveren die op de Nederlandse markt verkrijgbaar zijn. Wij hebben diverse wondmaterialen op voorraad die specifiek worden ingezet bij de behandeling van Epidermolysis Bullosa (EB). Voor zowel de aanvraag van materialen als bij vragen zijn onze gespecialiseerde verpleegkundigen het eerste aanspreekpunt voor uw patiënt. Wij leveren specifiek de materialen die worden aangevraagd, waardoor u, als behandelaar, altijd de regie houdt over de behandeling.

De wondmaterialen voor patiënten met EB worden geleverd in een opberg box en worden, indien gewenst, zoveel mogelijk uitgepakt voor de patiënt. Wanneer er een nieuwe bestelling geleverd wordt dan nemen wij de oude verpakkingsmaterialen weer mee terug. Voor iedere patiënt leveren we een noodtasje waar de nodige wondmaterialen in meegenomen kunnen worden.

Tevens beschikken wij over de mogelijkheid om naast de verbandmiddelen en eventuele medicatie ook dieet-, sondevoeding en diabetesmaterialen mee te leveren.

Wij helpen u graag verder

René Bekkers

Commercieel Manager Wondzorg

Laatste nieuws

Informatie

Informatie COVID-19

Eurocept Homecare heeft voorzorgsmaatregelen getroffen om de verspreiding van het coronavirus (COVID-19) te beperken.

Kunnen we u verder helpen?

Indien u vragen heeft aan Eurocept Homecare, kunt u tussen 08.00 en 18.00 uur telefonisch contact opnemen met onze afdeling Customer Service: +31 (0)30 – 280 42 71