Zorgstraten & Zorgprogramma’s

Producten ziekenhuisverplaatse zorg Zorgstraat Geedeelde Zorg Zorgprogamma
Startpunt Specifieke Indicatie Specifieke behandeling Specifieke medicatie
Initiator Eurocept Homecare i.s.m. behandelaar Ziekenhuis/behandelaar i.s.m. Eurocept Homecare Farmaceut
Product Merkonafhankelijkheid en keuzevrijheid Merkonafhankelijk, 1 product 1 merkproduct

Zorgstraat

Om het voor u als behandelaar overzichtelijk te maken heeft Eurocept Homecare Zorgstraten ingericht. Een zorgstraat is een, in samenspraak met behandelend artsen, geïntegreerd model waarin de gewenste zorg (medicatie, zorg, medisch technische hulpmiddelen) gedefinieerd wordt. Zorgstraten zijn altijd ingericht rond een specifieke indicatie. Eurocept Homecare levert met haar verpleegkundig team hoog complexe zorg in de thuisomgeving van de patiënt en de bijbehorende ambulante medische technologie voor het toedienen van medicijnen en/of medische voeding. Hierbij streven we naar volledigheid en keuzevrijheid van medicatie, vaak in samenwerking met farmaceuten.

Gedeelde zorg

Ook zogenaamde ‘gedeelde zorg’ behoort tot de mogelijkheden. Patiënten kunnen hierdoor afwisselend hun behandeling in het ziekenhuis en thuis krijgen. De wens van de patiënt en de afspraken hierover tussen arts en patiënt zijn altijd leidend.

Zorgprogramma

In samenwerking met farmaceuten ontwikkelt Eurocept Homecare voor ziekenhuizen zorgprogramma’s. Zorgprogramma’s zijn programma’s rond één product, met verpleegkundige service en eventuele medisch technische hulpmiddelen.

De gewenste zorg wordt aangevraagd in PlazaConnect®, ons beveiligde zorg informatie systeem. De gedefinieerde zorg wordt geprotocolleerd uitgevoerd, in zowel het logistieke als verpleegkundige proces. Geleverde zorg wordt gedocumenteerd in PlazaConnect®. Het is ook mogelijk om behandeluitkomsten te monitoren via HealthCare Insights. Vraag ons naar de mogelijkheden.

Eurocept Zorglogistiek

Medicatie kunnen wij leveren vanuit onze Sanatheek, maar kan ook via een apotheek naar keuze. Eurocept Homecare verzorgt de distributie via onze groothandel Eurocept Zorglogistiek. Wanneer medische hulpmiddelen/ medicatiedragers nodig zijn dan kunnen wij die ook leveren. Eurocept Homecare heeft contracten met alle Nederlandse reguliere zorgverzekeraars.

Links

Ga naar

Diabetes
Infuuszorg
Lichttherapie
Longzorg
Medische voeding
Sanatheek
Thuisdialyse
Verpleegkundig team
Wondzorg

Wij helpen u graag verder

Manon Spijkers

Manager Development

manonspijkers@eurocept.nl