De juiste voeding helpt het herstel van patiënten. Mogen wij je daarbij helpen?

Goed dat je er bent!

Op het gebied van voeding en gezondheid ben jij als diëtist dé deskundige. Door de uitbraak van COVID-19 is er veel meer aandacht voor het belang van jouw werk gekomen. Want de juiste voeding draagt bij aan het herstel van (COVID-19) patiënten. Wij snappen dat jij je tijd aan de patiënt wilt besteden en niet aan ingewikkelde manieren om medische voeding aan te vragen. Wij helpen je daar graag mee om het je echt gemakkelijk te maken. En natuurlijk zetten wij ons beste beentje voor om de behandeling van jouw patiënt zo goed mogelijk te laten verlopen.

Laat je overtuigen van wat wij voor jou kunnen betekenen. We helpen jou en je patiënt graag verder!

Bespaar tijd met ons eenvoudige digitale aanvraagsysteem PlazaConnect

Ons digitale aanvraagsysteem voor medische voeding is makkelijk te gebruiken. En wordt met de dag makkelijker. Wij optimaliseren PlazaConnect op basis van uw ervaringen. Uw collega-diëtisten zijn vooral fan van:

  • De knop waarmee het ZN-formulier voor de indicatie ondervoeding in een klik is ingevuld.
  • De mogelijkheid om de smaakvoorkeur ook per product door te geven.

Wij snappen dat therapietrouw belangrijk is

Daarom bellen wij jouw patiënt precies op het juiste moment

Wij weten precies op welk moment jouw patiënt een nieuwe levering dieetvoeding nodig heeft. Daardoor kunnen we precies op het juiste moment contact opnemen. Zo zit je patiënt nooit zonder dieetvoeding en kan de behandeling voortgezet worden. Zo ontzorgen we niet alleen jou als diëtist, maar ook de patiënt om de therapietrouw te bevorderen!

Ontdek het ruimste assortiment medische voeding

Niet alleen voor u maken wij medische voedingstherapie makkelijker. Ook bij uw patiënt hebben wij een streepje voor. Uw patiënt heeft bij ons de ruimste keuze in dieetvoeding. Wij hebben als enige leverancier Delical in ons assortiment. Die ruime keuze draagt bij aan de therapietrouw.

Nathalie, Najat en Linda komen graag met je in contact!

Nathalie-Mentink
Eurocept Homecare